Tommy prodavaonice

Tommy prodavaonice


Otvaranje nove prodavaonice Tommy u Malinskoj na Krku


PITANJE: 

Otvaranje nove prodavaonice Tommy u Malinskoj na otoku Krku. Isticanje brenda iznad konkurencije na određenom području djelovanja.


IZAZOV:

Upoznavanje i informiranje potencijalnih kupaca o otvorenju nove prodavaonice Tommy. Cilj je jačanje brenda, nametanje vodeće pozicije u regiji i postizanje rasta prodaje poslovnica Tommy.


IDEJA:

Aktivnosti brendiranja naplatnih kućica na naplatnoj postaji Most Krk, sa svrhom povećanja komunikacije s potencijalnim kupcima i podjela promotivnih letaka vozačima u smjeru Krka kao dodatna podrška kampanji otvorenja nove poslovnice Tommy u Malinskoj.

Partner

Tommy d.o.o.

Kampanja

Otvaranje nove poslovnice Tommy u Malinskoj 

Godina

2018.

Usluga/Mreža

Brendiranje naplatnih kućica i podjela promotivnih letaka



REZULTAT:

Brendiranje naplatnih kućica na NP Most Krk pokazalo se kao odličan strateški potez, s obzirom na veliku prisutnost trgovina Tommy na navedenom području. Aktivnost podjele promotivnih letaka je uspješno provedena. Podijeljeno je 30000 letaka kroz 4 dana aktivnog dijeljenja na naplatnoj postaji Most Krk. Najviše letaka je podijeljeno u petak, subotu i nedjelju. Reakcije vozača su više nego pozitivne. Tommy je ovom kampanjom učvrstio svoju poziciju u regiji, te ojačao komunikaciju s redovnim i potencijalnim kupcima. 

View Details
- +
Sold Out
} catch (e) { ((console || {}).error || function () {}).error(e); }