STUDENTI & MLADI


Studenti ne gledaju TV, ne čitaju novine i ne slušaju radio*

Kako onda s njima komunicirati?

Higijenski informativni podložak

Godine 2006. lansirali smo najuspješniju mrežu za oglašavanje prema studentima. Glavni medij je HIP koji se temelji na distribuciji i korištenju brendiranih jednokratnih papirnatih podložaka u studentskim kantinama. Osim što nudi studentima dodatnu higijensku zaštitu, HIP služi kao efektivan medij za oglašavanje naših klijenata.

BROJ STUDENATA

160.000

LOKACIJE

Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin, Zadar, Šibenik

160.000 studenata

HIP je već 11 godina najefektivniji medij za oglašavanje prema studentima u Hrvatskoj.

Glavni razlog usjeha ovoga medija jest što on omogučuje našim klijentima da u kratkom razdoblju obuhvate kompletnu studentsku populaciju u Hrvatskoj.

Ostale aktivnosti u studentskoj mreži

City Light

City lightovi su postavljeni na visoko vidljive lokacije unutar studentskih domova, kampusa i menza (npr. na samim ulazima).


  • Lokacije: Studentski domovi, kampusi, centri i menze
  • Gradovi: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin

Door Hangeri

Door hangeri se postavljaju na vrata u studentskim domovima od strane naših aretis brand ambasadora. Naši studenti imaju pristup studentskim domovima i oni će Vaše privjesnice (door hangere) staviti na kvake od vrata studentskih soba. Prilikom distribucije promotivnog materijala, promotori će prvo pokucati na vrata sobe te ukoliko ih student otvori, osobno će predati hanger ili promotivni materijal i objasniti im promociju. U suprotnom, ostaviti će privjesnicu na vratima.


Lokacije: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin, ZadarPromocije 

Promocije prema studentima se razlikuju od tradicionalnih oblika oglašavanja jer omogućuju dinamičnu interakciju sa studentima.


Promocije izlažu Vaš proizvod znatiželjnim studentima koji će rado prihvatiti besplatne proizvode i promotivne primjerke. Studenti će vjerojatnije kupiti proizvod ako su ga imali priliku prije testirati. Sampliranje prema studentima će značajno povećati Vašu stopu konverzije kupaca jer će upoznati Vaš proizvod s tisućama studenata, povećavajući pritom svijest i maksimizirajući izloženost. 

Kafići i noćni klubovi

600+ kafića i 40 noćnih klubova diljem Hrvatske

A3 plakati na vidljivim pozicijama

stalci s letcima

naljepnice na ogledalima

promocije

View Details
Buy Now
Sold Out
} catch (e) { ((console || {}).error || function () {}).error(e); }